Nyheder

      


ÅBNINGSTIDER

Tårnet

Året og døgnet rundt.
Borde-bænke ved tårnet

Entré: 5 kr.

 

Elevatoren

Er p.t. under reparation
og derfor ude af drift.
Vi beklager!

 

Kiosken 2018

Åben i weekender 21. april - 2. sept.
Hver dag i uge 27-32 kl. 11-18
Ring om særaftaler:
Tlf. 24986966

 

Borde-bænke ved kiosken
og i det grønne område

 

Toiletter

Kl. 8 – 22

***
Indmeldelse
i DKs højeste forening 

 

Nyheder


Kiosken er åben

21-03-2016

Møllehjulet åbnede i weekender allerede Skærtorsdag i år. Fra uge 23 til 33 var den åben hver dag fra kl. 11-18. Fra uge 34 er der åbent til hverdag, når vejret et godt og flaget er oppe. Ellers er der åbent i weekender kl. 11-18 og i forbindelse med arrangementer.

Møllehjulet er forpagtet af Tina Henriksen, som er fra lokalområdet. Hun sælger Ejer Bjerge Isvafler, Frisko Is, hjemmebagt kage, Frellsen Kaffe, the, kakao, øl og vand. Nyt i år er fransk hotdog, hotdog og sandwich. 

”Som sæsonen skrider frem, vil jeg eksperimentere med mine egne lette retter,” siger Tina Henriksen. For allerede nu har hun erfaret, at turister spørger efter noget at spise.

Velmødt til en fantastisk sommer!

Ring til Tina om særaftaler på tlf. 24986966.

 Del siden:
Kiosken er åben

Møllehjulet er åben i weekender fra 21. april til minimum 2. september kl. 11 - 18. Du kan købe is, vand, øl, kaffe, kage, franske hotdog, sandwich og slik. Ring om særaftaler på tlf. 24986966.
Læs mere

Ny bog - DANMARKS BJERGE

»Hvis Schweiz kan have en flåde, kan Danmark vel også have sine alper,« hævder bjergkongen af Danmark, norske Roger Pihl i en ny bog. Fem muligheder for at møde forfatteren.
Læs mere

Mod nye Bavnehøjder

Realdania støtter et forprojekt, der skal afdække højdepunktets potentiale som national attraktion, formidlings- og mødested med baggrund i stedets kulturhistorie, landskab og natur.
Læs mere - Se video (2:57)

National seværdighed

Ejer Bjerge er af Vejdirektoratet ophøjet til en national seværdighed. Berlingske skriver ligefrem om en bjergkæde. Nu må der skiltes med brune Johanneskors.
Læs mere - Se video (28:00)

Sheltere med udsigt

Overnat i det fri tættest ved stjernerne.To sheltere, borde-bænke, bålplads med grill og multtoilet, informationstavler.
Læs mere