Nyheder

      


ÅBNINGSTIDER

Tårnet
Året og døgnet rundt.
Borde-bænke ved tårnet

Entré til tårnet: 5 kr.

Elevatoren
Åben kl. 8 - 20
Tur/retur 20 kr.


Kiosken 2018
Takker for en fantastisk sommersæson
Har nu kun åbent i f.m. arrangementer

Ring om særaftaler:
Tlf. 24986966


Borde-bænke ved kiosken
og i det grønne område


 Toiletter
Kl. 7 – 22

***
Indmeldelse
i DKs højeste forening 

 

Nyheder


Grundlovsmøde

14-05-2013

5. juni kl. 14.30 afholder Venstre det traditionsrige grundlovsmøde på Ejer Bavnehøj. Folketingsmedlemmerne Kim Andersen og Esben Lunde Larsen holder grundlovstaler, og der vil være fællessang samt overrækkelse af et nyt flag til foreningen Ejer Bavnehøjs Venner.

”Grundlovsdag er en af årets vigtigste begivenheder. Det er her, vi fejrer det danske folkestyre og det, der knytter os sammen som danskere. Det er et privilegium for mig at få lov til at tale her igen for 24. gang. Og det glæder mig, at Venstres unge folketingsmedlem Esben Lunde Larsen har taget imod min invitation til at tale på Jyllands top. Esben har en helt særlig indsigt i, hvad Grundloven egentlig betyder for os danskere”, siger Kim Andersen, der i sin tid tog initiativ til de første afholdelser af grundlovsmøder på Ejer Bavnehøj.

Esben Lunde Larsen er valgt til Folketinget i Ringkøbing-Skjern og har for nylig skrevet Ph.d.-afhandling om N. F. S. Grundtvigs forståelse af frihed. I sin grundlovstale vil han tale om den vigtigste rettighed for et land og dets grundlov: Åndelig frihed.

”Jeg vil opfordre til, at man medbringer tæpper og klapstole og tager venner og familie under armen. Grundlovsdag er en folkelig fest, og alle er selvfølgelig velkomne”, siger Kim Andersen.

Program for Grundlovsdag, onsdag den 5. juni 2013:

14.30 Orkestret underholder

14.45 Tale af MF Kim Andersen

15.30 Danmarks-Samfundet overrækker nyt flag til Ejer Bavnehøjs Venner

16.00 Tale af MF Esben Lunde Larsen

Grundlovstalerne:
Kim Andersen
Esben Lunde LarsenDel siden:
Kiosken går på hæld

Møllehjulet melder om en helt fantastisk sommersæson. Tak for al opbakning! Kiosken er nu kun åben i forbindelse med arrangementer på Ejer Bavnehøj. Ring om gruppebesøg og særaftaler på tlf. 24986966.

Læs mere

Ny bog - DANMARKS BJERGE

»Hvis Schweiz kan have en flåde, kan Danmark vel også have sine alper,« hævder bjergkongen af Danmark, norske Roger Pihl i en ny bog. Fem muligheder for at møde forfatteren.
Læs mere

Mod nye Bavnehøjder

Realdania støtter et forprojekt, der skal afdække højdepunktets potentiale som national attraktion, formidlings- og mødested med baggrund i stedets kulturhistorie, landskab og natur.
Læs mere - Se video (2:57)

National seværdighed

Ejer Bjerge er af Vejdirektoratet ophøjet til en national seværdighed. Berlingske skriver ligefrem om en bjergkæde. Nu må der skiltes med brune Johanneskors.
Læs mere - Se video (28:00)

Sheltere med udsigt

Overnat i det fri tættest ved stjernerne.To sheltere, borde-bænke, bålplads med grill og multtoilet, informationstavler.
Læs mere