Nyheder

      


ÅBNINGSTIDER

Tårnet
Året og døgnet rundt.
Borde-bænke ved tårnet

Entré til tårnet: 5 kr.

Elevatoren
Åben kl. 8 - 20
Tur/retur 20 kr.


Kiosken 2018
Takker for en fantastisk sommersæson
Har nu kun åbent i f.m. arrangementer

Ring om særaftaler:
Tlf. 24986966


Borde-bænke ved kiosken
og i det grønne område


 Toiletter
Kl. 7 – 22

***
Indmeldelse
i DKs højeste forening 

 

Nyheder


Ny kioskforpagter

09-05-2013

Nanna Videler er ny kioskforpagter i Møllehjulet. Her er sommeråbent i weekender kl. 11-17 og efter aftale.

Omdrejningspunktet på Ejer Bavnehøj er gammeldags isvafler og hjemmelavet guf. Altså kræmmerhuse med 2-4 iskugler og evt. flødebolle – såkaldt topis. Der er også mulighed for belgiske vafler, der består af en flad vaffel med iskugler i samarbejde med Frisko.

Netop vafler er et speciale for Nanna Videler. I en periode hjalp hun søsteren Louise Videler, som drev Vaffelbageriet i Horsens indtil 2007.

Fra kiosken serveres selvfølgelig også kaffe i forskellige afskygninger fra Frellsen, kakao, sodavand og slik.

Nanna Videler er blot 20 år med mod på livet:

- Jeg har været i gang med murerfaget, men kan ikke finde en læreplads. Nu kom muligheden for min egen isbutik på toppen af Danmark. Det er en super chance for at få mere erfaring på arbejdsmarkedet. Og da jeg samtidig har fuld opbakning i min familie, satser jeg på en succes.

- I første omgang er kiosken åben hver weekend og helligdage kl. 11-17. Men hvis der er godt gang i den, går jeg ikke af vejen for længere åbningstid. I industriferien bliver der åbent hver dag. Og jeg vil prøve at holde åbent onsdag aften af hensyn til de mange veteranklubber og små motorklubber, der holder pitstop på toppen, siger Nanna Videler.

Ejer Bavnehøjs Venner glæder sig til en god sæson. Ikke mindst udnævnelsen af Ejer Bjerge som national seværdighed har øget interessen for toppen.

- Desværre er Restaurant Ejer Bavnehøj lukket og den nye ejer Skanderborg Kommune har ikke planer om at blive michelin-restauratør. Under mottoet ’et højdepunkt i tilværelse’ har der været restaurant på Ejer Bavnehøj siden 1925. En epoke er nu slut. Men vi tror, at situationen åbner nye muligheder for aktiviteter og udvikling i samspil mellem kommunen, vennerne og kiosken, siger formand Viggo Rasmussen.

Ring tik Nanna Videler på tlf. 28439712, hvis du har et selskab, der ønsker en særlig kioskaftale.Del siden:
Kiosken går på hæld

Møllehjulet melder om en helt fantastisk sommersæson. Tak for al opbakning! Kiosken er nu kun åben i forbindelse med arrangementer på Ejer Bavnehøj. Ring om gruppebesøg og særaftaler på tlf. 24986966.

Læs mere

Ny bog - DANMARKS BJERGE

»Hvis Schweiz kan have en flåde, kan Danmark vel også have sine alper,« hævder bjergkongen af Danmark, norske Roger Pihl i en ny bog. Fem muligheder for at møde forfatteren.
Læs mere

Mod nye Bavnehøjder

Realdania støtter et forprojekt, der skal afdække højdepunktets potentiale som national attraktion, formidlings- og mødested med baggrund i stedets kulturhistorie, landskab og natur.
Læs mere - Se video (2:57)

National seværdighed

Ejer Bjerge er af Vejdirektoratet ophøjet til en national seværdighed. Berlingske skriver ligefrem om en bjergkæde. Nu må der skiltes med brune Johanneskors.
Læs mere - Se video (28:00)

Sheltere med udsigt

Overnat i det fri tættest ved stjernerne.To sheltere, borde-bænke, bålplads med grill og multtoilet, informationstavler.
Læs mere